P08 Röd

SÖDERTÄLJE FK P08 RÖD

Vill du börja spela fotboll??

Född 2008?
TOPPEN!!!!
Vi är ett gäng killar som tränar fotboll på Östertälje IP
Vill du vara med? Klicka på länken nedan för anmälan:
Läs igenom texten, fyll i uppgifterna i formuläret längst ner på sidan och skicka till kansliet.
Kansliet meddelar sedan när ni kan börja spela.

Vinst
2022-04-03 19:26

Det blev vinst i dagens hemma match mot Trosa , killarna kommer ut med bra energi och bra fokus , väldigt stabilt i backlinjen och hungriga spelare på anfall. matchen slutade med 3-0 . SFK⚽️⚽️

spanien
2022-04-02 19:45

Avslutat säsong för P2008
2018-11-19 12:40
Det var sista matchen/träning för P2008, killarna har sköt sig mycket bra under hela säsongen.
Vi har haft ca 30 spelare under årets lopp, med tisdagar och torsdagar träningar samt helg matcher. Närvaron har varit hög på alla träningar 16-25 spelare.
Under hösten genomförde vi massa fotbolls tester med killarna, 2 fotboll, 2 fys, 1 speluppfattningstest.

Nu ska vi njuta av ledigheten fram till januari, njuta av julen och ladda om igen för 2019.
Klubben behöver ditt hjälp som förälder att kliva fram och bli ledare.
Vi tackar alla föräldrar, spelare, ledare som representerade SFK,s tröja.

Vid pennan
Yusuf Besara