matchen mot Assyriska P06 vit 4/6
2016-06-05 15:45
Matchen mot Assyriska :
Idag hade vi match mot assyriska och vi förlorade 3-9 , vi spelade bra stundtals men tyvärr vi förlorade matchen pga av misstagen ,klagomålen på varandra och passningsspelet .
Istället för att vi skulle lägga all fokus på matchen la vi  all fokus på varandra istället och det är inte acceptabelt.
Efter att vi låg under med 1-3 kom vi igen till 3-3 efter 3 mål av Yasin, men efter att vi släppte in 3-4 började vi tappa matchen totalt.
Vi får ta nya tag till nästa mach.
spelarna :Sebbe,Baran,Chris K,Kimi,Gabriel,Oliver,David,Charbel,Michel,Yasin och Adam.

Mvh lagledarna
Match mot Ik Viljan 29/5
2016-05-29 13:29
Glada grabbar.
 Idag spelade vi match mot Ik Viljan... efter att vi låg under tidigt med 1-0 vände vi matchen till seger med 5-3 :) grabbarna kämpade tappert hela matchen och passning spelet funkade bra stundtals och då var vi riktigt bra....målen gjordes av david (2) yasin (1) oliver (1) och Chris S (1)....laget :Sebbe,Adam,Kimi,Wiliam,David,Afrem,Charbel,Philip,Gabriel,Yasin,Oliver och Chris S.
Matchen mot Syrianska 15/5
2016-05-15 20:00
Matchen idag mot Syrianska :
Det blev riktigt jämn match ,efter att vi har hämtat upp underläget 3 gånger ....hämtat upp 0-2 ,2-3 och 3-5 matchen slutade 5-5 efter 3 mål av Yasin 1 av David och 1 av Gabriel.
Trots att vi hade 3 stolp träffar oxå .
Syrianska var riktigt bra men våra grabbar var tuffa starka och gav aldrig upp .
Laget:Sebbe , Chris k Alexander,kimi,David,Mattie,Michel,Charbel,
Yasin,Oliver och Gabriel .

Matchen mot Järna 8/5.
2016-05-09 07:02
Idag spelade vi mot duktiga Järna SK och vi förlorade 1-5 (1-1) trots att vi ledde med 1-0 efter straffmål av David .
Spelet fungerade bra stundtals men vi tappade koncentration och orken  så vi tappade matchen oxå..
Bra kämpe insats trots att det var jätte varmt och mot bättre lag .
Laget:Oliver,David,Christopher k ,Sebbe,Baran,Charbel,Philip,Kimi,
            Adam,Mattie och Michel.

Premiär
2016-04-30 10:48
Idag mötte grabbarna Assyriska FF borta i första matchen för säsongen på Brunnsängs IP.

Efter bra träningar under tidig vår tillsammans med SFK P06röd så blev det seger med 7-5.
Nyckeln till segern var bra passningsspel och bra kvalité i avsluten.
Efter ett underläge i halvtid så kom grabbarna heroiskt tillbaka och vände matchen till seger.

Grattis till segern och mycket bra jobbat!!