P04 Vit

SÖDERTÄLJE FK P04
Välkommen till SFK P04 hemvist på Internet

Vi är ett glatt gäng bestående av 18 spelare och 3 ledare.

Har du/ni möjlighet att se oss spela någon match så ta tillfället i akt. I största möjliga mån lirar vi våra hemmamatcher på Östertälje IP. Målgaranti utlovas till 99%, sen om det är i egen kasse eller framåt, det återstår att se. Vi utlovar även en och annan "galen" dribbling, klackspark eller något annat fotbollsgodis.

Önskar ni komma i kontakt med oss så använd med fördel vår lagmailadress sfkp04vit@outlook.com.

Nu finns vi även på Instagram, ni hittar oss under @sfkp04vit

Vi lirar gärna träningsmatcher om/när tillfälle ges. Maila vår lagmail eller slå någon av våra ledare en signal.
Södertälje FK Ungdom, 12/05 08:30
Södertälje FK Ungdom, 26/04 18:50