Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. SFK gör också en tydlig satsning på flick- och damfotboll. En målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

FÖRENINGSDAGAR 11-15 SEPTEMBER
2019-09-07
Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden Förening25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar
Webbutiken
2019-06-30 21:53
Nu har vi en webbshop som ni handla extra klubbkläder från. Gå in och registrera dig och sedan kan du beställa det ni behöver!

Lycka till!

Telge Akademi
2019-06-17 18:17

I dagarna har klubben gjort klart ett samarbete med HK Football Akademi, HK verkar på tre olika orter i Sverige sedan tidigare; Uppsala, Stockholm samt Eskilstuna och den drar igång verksamheten i Södertälje nu.

Vi kan nämna några namn som tidigare tränat med HK Football, Alexander Isak (Borussia Dortmund), Thomas Isherwood (Bradford City), Nebiyou Perry (FC Köln). Listan är lång och flertals av Sveriges talanger har tränat hos HK Football.

Mer information och ansökan hittar du här nedan

----->>> Akademi <<<-----

Juniorer
Referat: Södertälje FK U19 - Hargs BK Juniorlag