SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Fotbollsklubb
En klubb för alla

Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb
BLI MEDLEM

SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta Södertälje Fotbollsklubb!

SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
2023-05-25 21:25

Hej på er!

Mellan den 24/5 - 4/6 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på skor (vid köp av minst 2 par) i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa skor till hela familjens aktiviteter. Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj din förening under "Mina sidor" på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till din valda förening utan att din egna bonus påverkas!

Återkom om ni har frågor eller funderingar!

Vänligen,

Södertälje Fotbollsklubb 

LADDA NER APPEN
2023-05-18 15:29

Ladda ner Sponsorhusets app och börja tjäna pengar på dina online köp eller hotellbokningar och samtidig stöttar du klubben. Win win! 

SFK-dagen
2023-04-23

Vackert väder, mat, matcher, fotografering och social samvaro! Det är vad SFK-dagen bjöd på igår lördag.

Det är så härligt att se så många barn och ungdomar samlade på ett och samma ställe och ha roligt med föräldrar andra vänner och fotbollen. 

Det blev många matcher och lagen blandades bland åldrarna, vilket gjorde att de äldre fick stötta de yngre och spelade tillsammans. Jag såg många skratt och glada ansikten igår. Det var en underbar fotbollsdag.

Det är detta dagens ungdomar behöver, att ha roligt på ett hälsosamt sätt med lagkamrater, familjen, tränare och övriga ledare i klubben.

 

SFK vill tacka alla ledare, föräldrar, spelare och SFK-vänner som har ställt upp och gjort det möjligt att fira klubben med ett så trevlig dag. Nu gäller det att ladda om batterierna till kommande matcher och aktiviteter. 

 

Flera bilder kommer att läggas upp på våra sociala medier facebooksida och Instagram 

    

 

Cesarantonio Peña

 

2023-04-05 23:05

Våra vänner på Södertälje futsal club arrangerar Street Futsal Cup den 12 april! Anmäl dig och dina vänner till en rolig futsal cup!

 

När?

12 april, kl 09:00-21:00

 

Var?

Wasa Sporthall, Geneta.

 

För vem?

För dig som är mellan 7år och 16år.

 

Hur anmäler vi oss? 

Via hemsidan www.sodertaljefutsalclub.se eller via Instagram: @ @sodertaljefutsalclub 

 

 

 

BLI MEDLEM
SFKungdom Facebook
SFKungdom Instagram
Nyheter från våra lag
P07 Svart, 17/04 10:56 
P08 Röd, 01/02 13:27 
 
HUVUDSPONSORER
WEBBUTIK
KLUBBEN
PARTNERS