SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Fotbollsklubb
En klubb för alla

SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta Södertälje Fotbollsklubb!

SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
Rabatterade biobiljetter
2023-09-10 00:12

Nu har du möjlighet att köpa biobiljetter till rabatterat pris och samtidigt stötta Södertälje FK. För varje biljett som du köper går 10 direkt till oss, och ju fler biljetter du köper desto billigare blir det för dig. Win win för alla! Du betalar med Swish och biljetterna levereras digitalt i samband med köpet.

Gå in på https://www.sponsorhuset.se/sodertaljefk/shop 

 

Det är win win när du använder Sponsorhuset!
2023-08-20 09:34

Tänk att kunna stödja Södertälje FK och samtidigt själv få pengar tillbaka när du t.ex. handlar kläder, hemelektronik, parfymer, matkassar eller bara bokar en resa. Den möjligheten finns tack vare vårt samarbete med Sponsorhuset. Om du inte redan har ett konto hos dem så rekommenderar vi att du skapar ett helt kostnadsfritt här: https://www.sponsorhuset.se/sodertaljefk/bli-medlem

Missa inte att anmäla dig till Sommarlovscamp!
2023-08-01 11:26

Sommarlovscamp v32 (måndag-onsdag, nästa vecka) på Östertälje IP med Supercoach!

 

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre dagars Sommarlovscamp med erfarna instruktörer från Supercoach och Södertälje FK, som alla är utbildade i Supercoach-metodik.

 

Arrangeras av Supercoach och Södertälje FK. 7 - 9 AUGUSTI ÖSTERTÄLJE IP

 

Klicka här för att anmäla dig! ---->>> Sommarlovscamp Anmälan

2023-06-30 19:01

Sommarlovscamp v32 på Östertälje IP med Supercoach!

 

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre dagars Sommarlovscamp med erfarna instruktörer från Supercoach och Södertälje FK, som alla är utbildade i Supercoach-metodik. Arrangeras av Supercoach och Södertälje FK. 7 - 9 AUGUSTIÖSTERTÄLJE IP

 

Sommarlovscamp Anmälan

SFKungdom Facebook
SFKungdom Instagram
Nyheter från våra lag
P07 Svart, 17/04 10:56 
P08 Röd, 01/02 13:27 
 
HUVUDSPONSORER
WEBBUTIK
KLUBBEN
PARTNERS