SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta Södertälje Fotbollsklubb!

SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
Södertälje premiär
2023-11-27 18:37

Välkommen på Södertälje premiären av Jag är Södertälje Bitch!

Nu är det dags för dokumentärfilmspremiären Jag är Södertälje Bitch! En film av Livet Bitch! Scenkonst.

När: Onsdag 29 november kl. 18.00 (mingel från 17.00).

Plats: Estrad, Södertälje stadsscen

Filmen är ca 20 minuter lång. Efteråt kommer ett samtal att hållas på scen med medverkande och unga på temat "Blicken på Södertälje". Sluttid cirka 19.00.

Meddela gärna om du kommer på minglet eller direkt till filmen. Ta gärna med en eller flera vänner, men meddela så vi vet antal. Fritt inträde! Sprid gärna! (Om det skulle bli fullt på Estrad är det först till kvarn att osa som gäller)

𝗚𝗼𝘇𝗼 𝗚𝗿𝗮𝘀𝘀𝗿𝗼
2023-11-23 23:23

Were just 🔟 days away from the first edition of the 𝑮𝒐𝒛𝒐 𝑮𝒓𝒂𝒔𝒔𝒓𝒐𝒐𝒕𝒔 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑻𝒐𝒖𝒓𝒏𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 which we are hosting together with 4AL Elite Football Academy.

We will soon be welcoming Södertälje FK (Sweden), Mgarr United Football Nursery (Malta) and Hamrun Spartans FC Daikin School of Excellence (Malta) for 4 days of football and fun for everyone.

Keep following us for further updates.

Bilder från dagens andra avslutning...
2023-11-19 22:22
Flera bilder kommer att publiceras på facebook! ;)

SFKs säsongsavslutning 2023
2023-11-19 21:11

Vi i klubben uppskattar alla spelarnas och ledarnas engagemang under årets gång!

SFKungdom Facebook
SFKungdom Instagram