Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

SÄSONGENS NYA FOTBOLLSKOR ÄR HÄR!
2021-02-24 20:00

De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu på Intersport, just nu får du 25% på fotboll*.

Använd koden fotboll25 i kassan till och med 28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder.

SFKs JULKALENDER finns på SPONSORHUSET!!
2020-12-05 15:38
Södertälje FKs egen julkalender på sponsorhuset!
Hej kära SFK:are!

Med bara några veckor kvar till julafton så har Södertälje FK fått en egen julkalender på Sponsorhuset.
I alla 24 luckor finner du fantastiska erbjudanden på mängder av produkter från kända varumärken.
Allt ifrån presentkort och lotter till hemelektronik och kökstillbehör.
Är du nyfiken på tidigare luckor så finns dessa kvar så länge produkten finns kvar i lagret.

Södertälje FK kommer dessutom få 5% i kickback på alla köp som görs via vår julkalender. Du hittar vår julkalender här:

Klicka här >>>    SFKs JULKALENDER    <<< Klicka här

fungerar inte det använd länken här nedan:

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!
2020-12-01 19:02
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening! När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet.
Nästa vecka är det föreningsdagar på Intersport
2020-09-05 18:19
Den 7–13 september är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om 25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar
SFK ungdom på Facebook