Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta SFK genom att bli medlem i Intersport Club
2020-05-21 14:30
Genom att bli Intersport Club medlem stödjer du SFKs verksamhet varje gång du handlar hos Intersport
Hej medlemmar!

Södertälje FK behöver all stöd som möjligt och ni som medlemmar i klubben kan stödja oss genom att ni ansluter er till Intersport club och väljer Södertälje FK som er förening

Detta gör ni via följande länk:  https://www.intersport.se/club-intersport/
Manual (PDF) för hur man skapar medlemskap på intersport club och lägger till Södertälje FK som sin förening hittar ni här ----> Intersport_SFK_medlemskap.pdf »

Är ni redan intersportmedlemmar vill vi att ni sätter Södertälje FK som er förening, alla parter tjänar på det, ni som medlemmar, SFK och Intersport.

Handlar ni på en fysisk butik, som Intersport Moraberg här i Södertälje, visar ni ID-kort och då tar ni del av eventuella rabatter samt hjälper föreningen.

Vårt mål är att alla SFK medlemmar skall vara anslutna till Intersport då det är vår partner.

Mhv

Södertälje FK

Försäljning av Träningskläder
2020-05-16 10:57

Södertälje FK har försäljning av träningskläder och tillbehör idag och imorgon, passa på och kom och fynda.

Varor:
Väskor, Strumpor, T-shirt,  shorts, Overall överdel, overallbyxor, benskydd. Det är mest små storlekar på kläderna men finns även några av större modell.

Plats och tid:
Vid klubbhuset (gula villan vid Östertälje IP) det kommer att ske utomhus.
Lördag 16 maj och söndag 17 maj, kl 12:00-14:00

Betalningssätt:
SWISH eller kontanter.

VÄLKOMNA!

Föreningsdagar på Intersport
2020-03-19 13:29

Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT!

Som medlem får du 25% rabatt på allt*. Passa på att inhandla vårens sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden FORENING25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Kansliet är stängt för besök
2020-03-17 21:45

Vi meddelar nu att vårt kansli på Östertälje IP tills vidare är stängt för besök från andra än kanslipersonalen och styrelsemedlemmar utan symptom.

Det är tillsvidare inte heller möjligt att boka lokalen för möten för våra lag.

Detta gör vi för att försöka hindra smittspridning i våra lokaler.

Om ni önskar komma i kontakt med kansliet, så hör av er via mejl.

Det är besvärliga tider nu, men vi skall kämpa oss igenom det.

Mvh.

Styrelsen i Södertälje FK