Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta Södertälje Fotbollsklubb!

SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
SFK Föreningskläder
2022-05-02 21:03

Hej kära medlemmar!

Våren kommer med stormsteg och då är det även närmare till fotbollssäsongen 2021. Vill bara pusha för Södertälje FKs webbshop.

------>>>  Länk till SFK webshop <<<<------

Länk till Club Intersport med föreningskoppling till Södertälje FK - var alltid inloggad på club INTERSPORT så du får med dig rätt rabatter vid dina köp.

---------->>>  Registrera Club Intersport med Södertälje FK  <<<----------

Extra info:

Alla beställningar görs direkt på webben och vet man redan vilka storlekar man har eller vilka kläder man behöver så kan man beställa direkt där.

Vid beställningen kan man även välja mellan leverans till butik, postombud eller hemleverans. Perfekt i dessa tider.

Nyhet är att man kan bli påmind på mejl om en vara är slut på vårat lager.

Köp det som finns nu och bli påmind av det som ej finns hemma.

Det är en speciell tid med pandemi etc som påverkar inleveranser till vårt lager från leverantör, så det kan vara produkter som är slut men som fylls på vid ett senare tillfälle.

Därav uppmanar vi er att inte vänta in kompletta ordrar utan beställ det som finns för att sedan komplettera det som saknades vid första beställningen.

Södertälje FK och Club Intersport

Magnolia Bostads fotbollsfamilj!
2021-05-12 08:30

Vi är en del av Magnolia Bostads fotbollsfamilj! Idag släpps deras rykande färska fotbollsrapport, som berättar om deras arbete med klubbar runt om i landet. In och läs om Fotbollbarhet på magnoliabostad.se/fotboll

Fotboll för tjejer har dragit igång!
2021-04-26 18:50
Första tillfälle för SFKs fotboll för tjejer!

Idag var det startskottet för fotboll för tjejer!

Södertälje FK i samarbete med Magnolia erbjuder Vittraskolans (Östertälje) flickor i årskurserna Förskoleklass till och med årskurs 3, att prova på fotboll under organiserad form.

Redan på första tillfälle hade vi över femtio flickor som tränade, sprang, lekte och spelade fotboll. Våra ledare var mycket nöjda med alla tjejer och beundrade deras energi och pasion för bollspelet.

Mottot för projektet är Lek&Lär!

SÄSONGENS NYA FOTBOLLSKOR ÄR HÄR!
2021-02-24 20:00

De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu på Intersport, just nu får du 25% på fotboll*.

Använd koden fotboll25 i kassan till och med 28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder.

SFK ungdom på Facebook
P08 Röd, 03/04 19:26