Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

SFK Föreningskläder
2021-04-16 20:16

Hej kära medlemmar!

Våren kommer med stormsteg och då är det även närmare till fotbollssäsongen 2021. Vill bara pusha för Södertälje FKs webbshop.

------>>>  Länk till SFK webshop <<<<------

Länk till Club Intersport med föreningskoppling till Södertälje FK - var alltid inloggad på club INTERSPORT så du får med dig rätt rabatter vid dina köp.

---------->>>  Registrera Club Intersport med Södertälje FK  <<<----------

Extra info:

Leveranstid 4-6 dagar.

Vill man prova så har vi prover i butiken.

Alla beställningar görs direkt på webben och vet man redan vilka storlekar man har eller vilka kläder man behöver så kan man beställa direkt där.

Vid beställningen kan man även välja mellan leverans till butik, postombud eller hemleverans. Perfekt i dessa tider.

Nyhet är att man kan bli påmind på mejl om en vara är slut på vårat lager.

Köp det som finns nu och bli påmind av det som ej finns hemma.

Det är en speciell tid med pandemi etc som påverkar inleveranser till vårt lager från leverantör, så det kan vara produkter som är slut men som fylls på vid ett senare tillfälle.

Därav uppmanar vi er att inte vänta in kompletta ordrar utan beställ det som finns för att sedan komplettera det som saknades vid första beställningen.

Södertälje FK och Club Intersport

SÄSONGENS NYA FOTBOLLSKOR ÄR HÄR!
2021-02-24 20:00

De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu på Intersport, just nu får du 25% på fotboll*.

Använd koden fotboll25 i kassan till och med 28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder.

SFKs JULKALENDER finns på SPONSORHUSET!!
2020-12-05 15:38
Södertälje FKs egen julkalender på sponsorhuset!
Hej kära SFK:are!

Med bara några veckor kvar till julafton så har Södertälje FK fått en egen julkalender på Sponsorhuset.
I alla 24 luckor finner du fantastiska erbjudanden på mängder av produkter från kända varumärken.
Allt ifrån presentkort och lotter till hemelektronik och kökstillbehör.
Är du nyfiken på tidigare luckor så finns dessa kvar så länge produkten finns kvar i lagret.

Södertälje FK kommer dessutom få 5% i kickback på alla köp som görs via vår julkalender. Du hittar vår julkalender här:

Klicka här >>>    SFKs JULKALENDER    <<< Klicka här

fungerar inte det använd länken här nedan:

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!
2020-12-01 19:02
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening! När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet.
SFK ungdom på Facebook
SFK Juniorer på Insta