SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

Till denna säsong (2024) har vi ett eller flera lag i varje årskull för pojkar födda 2007, 2010-2016. Vi satsar mycket på tjejfotbollen och har just nu 5 årskullar för flickor, de är födda 2010-2014.

Vi har även herr junior lag (U18), Senior herrlaget och senior damlaget.

SFK startar nytt tjejlag!
2024-05-20 22:43

Detta lag riktar sig till flickor födda 2015-2017.

För mer information kontakta

Metin Rhawi på 070-9560444

Följ våra sociala medier!
2024-05-18 20:09

Se bilder och videos av våra spelare och ledare och lite smått och gott, på Instagram och facebooksida!

länkarna hittar ni här nedan:

instagram.com/sfkungdom

facebook.com/sfkungdom

Teambuilding
2024-05-04 21:55
Aktivitet för våra ledare

Ikväll var det dags för en aktivitet för våra grymma ledare. Det var mat och bowling i Stockholm.

Stort tack till alla ledare för det arbetet ni gör för spelare och klubben.

Stötta SFK genom Sponsorhuset
2024-02-29 19:00

Nu kan du via ditt företag stötta Södertälje FK varje gång ni bokar hotell eller gör inköp.

Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset.

Det går dessutom upp till 45 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis):

Klicka här ---->> Företagsmedlem

SFKungdom Facebook