Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SFK UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Stötta Södertälje Fotbollsklubb!

SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
Stötta Södertälje Fotbollsklubb!
2021-11-27 19:51
SFK vill varken uppmana till onödig konsumtion eller onödigt spelande. Shoppingmissbruk och spelmissbruk kan leda till stora ekonomiska bekymmer och stort psykiskt lidande, för både individen och individens omgivning. För de som har en sund inställning till konsumtion och spel finns det dock två mycket enkla sätt att stötta sin förening. Gå in på SPONSORHUSET och SVENSKA SPEL GRÄSROTEN för att läsa mer hur du kan hjälpa din förening.
BLACK FRIDAY PÅ INTERSPORT
2021-11-26 07:35

Hej på er!

I samarbete med vår partner Intersport, vill vi göra er uppmärksamma på Black Friday den 25–29 november.

Massa superklipp och minst 25% på allt i butik och på in­terport.se. När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening.

För du har väl valt vår förening att stötta extra på "Mina sidor"? Läs mer i bifogad fil och återkom om ni har frågor eller funderingar!

Magnolia Bostads fotbollsfamilj!
2021-05-12 08:30

Vi är en del av Magnolia Bostads fotbollsfamilj! Idag släpps deras rykande färska fotbollsrapport, som berättar om deras arbete med klubbar runt om i landet. In och läs om Fotbollbarhet på magnoliabostad.se/fotboll

Fotboll för tjejer har dragit igång!
2021-04-26 18:50
Första tillfälle för SFKs fotboll för tjejer!

Idag var det startskottet för fotboll för tjejer!

Södertälje FK i samarbete med Magnolia erbjuder Vittraskolans (Östertälje) flickor i årskurserna Förskoleklass till och med årskurs 3, att prova på fotboll under organiserad form.

Redan på första tillfälle hade vi över femtio flickor som tränade, sprang, lekte och spelade fotboll. Våra ledare var mycket nöjda med alla tjejer och beundrade deras energi och pasion för bollspelet.

Mottot för projektet är Lek&Lär!

SFK ungdom på Facebook
P05 Röd, 20/06 18:10