Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. Samtidigt som vi värnar om och försöker utöka breddfotbollen, har vi också en målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

Föreningsdagar
2021-09-06 00:01

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Magnolia Bostads fotbollsfamilj!
2021-05-12 08:30

Vi är en del av Magnolia Bostads fotbollsfamilj! Idag släpps deras rykande färska fotbollsrapport, som berättar om deras arbete med klubbar runt om i landet. In och läs om Fotbollbarhet på magnoliabostad.se/fotboll

Fotboll för tjejer har dragit igång!
2021-04-26 18:50
Första tillfälle för SFKs fotboll för tjejer!

Idag var det startskottet för fotboll för tjejer!

Södertälje FK i samarbete med Magnolia erbjuder Vittraskolans (Östertälje) flickor i årskurserna Förskoleklass till och med årskurs 3, att prova på fotboll under organiserad form.

Redan på första tillfälle hade vi över femtio flickor som tränade, sprang, lekte och spelade fotboll. Våra ledare var mycket nöjda med alla tjejer och beundrade deras energi och pasion för bollspelet.

Mottot för projektet är Lek&Lär!

SFK Föreningskläder
2021-04-16 20:16

Hej kära medlemmar!

Våren kommer med stormsteg och då är det även närmare till fotbollssäsongen 2021. Vill bara pusha för Södertälje FKs webbshop.

------>>>  Länk till SFK webshop <<<<------

Länk till Club Intersport med föreningskoppling till Södertälje FK - var alltid inloggad på club INTERSPORT så du får med dig rätt rabatter vid dina köp.

---------->>>  Registrera Club Intersport med Södertälje FK  <<<----------

Extra info:

Leveranstid 4-6 dagar.

Vill man prova så har vi prover i butiken.

Alla beställningar görs direkt på webben och vet man redan vilka storlekar man har eller vilka kläder man behöver så kan man beställa direkt där.

Vid beställningen kan man även välja mellan leverans till butik, postombud eller hemleverans. Perfekt i dessa tider.

Nyhet är att man kan bli påmind på mejl om en vara är slut på vårat lager.

Köp det som finns nu och bli påmind av det som ej finns hemma.

Det är en speciell tid med pandemi etc som påverkar inleveranser till vårt lager från leverantör, så det kan vara produkter som är slut men som fylls på vid ett senare tillfälle.

Därav uppmanar vi er att inte vänta in kompletta ordrar utan beställ det som finns för att sedan komplettera det som saknades vid första beställningen.

Södertälje FK och Club Intersport

SFK ungdom på Facebook