Bli medlem i Södertälje Fotbollsklubb

SÖDERTÄLJE FK

UNGDOM

Södertälje FK erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. SFK gör också en tydlig satsning på flick- och damfotboll. En målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I KLUBBEN

HK Akademi fortsätter även år 2020
2019-12-05 17:30

Samarbetet mellan Södertälje Fk och HK Football Akademi fortsätter även nästa år och vi är mycket nöjda med resultaten.

Vi ser och lyssnar på dig som spelare utifrån position, kvalitéer och behov.

HK Akademi verkar nu på 4 olika orter i Sverige; Uppsala, Stockholm , Eskilstuna och numera i Södertälje.

Vi kan nämna några namn som tidigare tränat med HK Football, Alexander Isak (Borussia Dortmund), Thomas Isherwood (Bradford City), Nebiyou Perry (FC Köln). Listan är lång och flertals av Sveriges talanger har tränat hos HK Football.

Mer information och ansökan hittar du här nedan

----->>> Akademi <<<-----

Webbutiken
2019-06-30 21:53
Nu har vi en webbshop som ni handla extra klubbkläder från. Gå in och registrera dig och sedan kan du beställa det ni behöver!

Lycka till!

Telge Akademi
2019-06-17 18:17

I dagarna har klubben gjort klart ett samarbete med HK Football Akademi, HK verkar på tre olika orter i Sverige sedan tidigare; Uppsala, Stockholm samt Eskilstuna och den drar igång verksamheten i Södertälje nu.

Mer information och ansökan hittar du här nedan

----->>> Akademi <<<-----

Juniorer
Referat: Södertälje FK U19 - Hargs BK Juniorlag