P05 Röd

Talangcupen Dubrovnik/Kroatien
2017-05-03 15:23

P05 Röd har deltagit i Talang cupen i Dubrovnik/Kroatien från 26-04-2017 tom 05-01-2017.

En fantastiskt rolig resa för alla spelare ,tränare och anhöriga.

En mycket bra organiserad cup med bra boende på hotell ,fantastiskt god mat och tillgång till buss som körde oss till och från matcher.

Mellan matcherna hann vi både bada i havet och besöka fantastiska gamla staden i Dubrovnik.

Laget spelade sammanlagt sju matcher varav en träningsmatch.

Vi kom tvåa i gruppspelet efter tre vinster och en förlust.

I semifinalen vann vi över Pristina från Kosovo med 1-0.

Finalmotståndarna var Ohrid från Makedonien.

En mycket händelserik match där vi tillslut förlorade med 2-1.

En fantastisk bra prestation av grabbarna som mötte bra internationella fotbollslag och framförallt tuffa fotbollslag.

En fotbollsresa som ytterligare bidrar i fotbollsutvecklingen hos grabbarna och framförallt en resa som vi kommer minnas väldigt länge.