SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Fotbollsklubb
En klubb för alla
U19

Södertälje FK U19
3 - 1
Hargs BK Juniorlag
Södertälje FK U193 - 1Hargs BK Juniorlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 15:00
Plats:Östertälje IP B
Tävling:
Matchnummer: 160270017
Samling:13:45
Juniorerna vann sin första match i serien
2019-05-12 15:10
bild av Xavier Peña
3-1 vinst i Junior Herrar Södermanlands FFs serie
Igår lördag spelades seriens 3:e omgång och äntligen kom lagets första vinst i Juniorserien.

Matchen började med bra högt press från motståndarna som gjorde att SFK-juniorer gjorde många misstag och felpassningar men efter en kvart så börjar laget vinna mark och hade det mesta av bollinnehav.

SFK fick även flera chanser att komma till skott och gjorde 1-0 redan i 20:e minuten, välförkänt efter mycket tryck mot Hargs mål i några minuter, Hargs gav inte upp och försökte med långa bollar på kanterna samt mellan Södertäljes backar och bara 6 minuter efter SFKs ledningsmål kommer kvitteringen som en gåva för Hargs, då en av lagets backar missar mottagning och tappar boll till en anfallare som gör mål själv mot Täljes målvakt.

Södertälje fortsätter att sätta press upp och spelade bättre och bättre detta gör att innan halvtimmen var nådd kom 2-1 ledning och även 3-1 strax innan halvtid. SFK fick även ett mål bortdömt för off-side.

Andra halvleken började inte alls bra för Södertälje FK och efter byten pga bla. skador blev laget tamt och nu var det Hargs som hade spelet och SFK kontrade men hade inte siktet och kunde döda motståndarna hopp om att ta poäng. Södertälje höll till slut 3-1 resultat efter några kvalificerade räddningar av målvakten.

Grattis till vinsten Södertälje FK Junior!

Nästa match spelas på bortaplan onsdag 15 maj kl.19:00 mot BK Sport, i Eskilstuna.Skrivet av 
Cesarantonio Peña

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
KLUBBEN
PARTNERS
STÖTTA SÖDERTÄLJE FK
KLUBBEN