AKADEMITRÄNINGAR, TELGE AKADEMI - KLICKA HÄR FÖR MER INFO
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södertälje Fotbollsklubb
En klubb för alla
F03

Torshälla Nyby IS
4 - 1
Södertälje Fotbollsklubb
Torshälla Nyby IS4 - 1Södertälje Fotbollsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 juni, 11:00
Plats:Torshargs IP
Samling:09:00, Södertälje Fotbollsarena/Jallavallen
Trupp:#2 Leandra Cicek
#3 Karolina Hede
#4 Elin Jansson
#7 Mimmi Sjödin
#10 Sara Ido
#11 Vendela Eklöf
#12 Andrea Gherman
#13 Sylvia Agirman
#14 Sanna Mickelsson
#15 Ester Persson
#16 Mika Lättman
#17 Oliwia Szymanska
Mål igen i våravslutningen
2018-06-20 07:22
Torshälla-Nyby borta i vårens sista match
Återigen var det en spelare i SFK som inte dök upp till match så vi fick åka till Torshälla med 11 spelare. Vi knöt näven i fickan och bestämde att trots det spela 11-manna.
Flera vana försvarare på skadelistan gjorde att vi testade att spela 3-5-2. Det krävde extra vaksamhet i försvarsspelet och även om det inte funkade inledningsvis var spelet stabilt utan att vi hade nån direkt bollkontroll.
I 12:e min ändå ett bra skott av Sara utan att det besvärar TNIS målvakt för mycket.
Plötsligt i 18:e min passar TNIS fel framför eget straffområde och Ester bjuds på en möjlighet, men även här kan målvakten rädda.
Innan vätskepaus i 20:e minuten visar Elin vad hon kan med en lång fin boll till Ester.

2:a "perioden" börjar med en SFK-hörna som Karro är ytterst nära att trycka in i mål. Direkt efter inlägg för TNIS som går hela vägen till en fri spelare som lätt sätter 1-0 för hemmalaget.
Styrkta av detta kommer det fler chanser och Andrea i SFK-målet får visa vad hon går för. Det är stundom lite virrigt i SFK-försvaret men med kämpaglöd, tur och skicklighet blir det inga fler TNIS-mål. Även SFK hittar fram till några fina spel och bra målchanser men hemmaförsvaret är bra.

3:e "perioden" och Vendela vaktar buren. Efter egen frispark kommer vi på fel fot flera gånger och 2-0 kommer efter bra skott.
Oliwia får sen till ett jättebra inlägg som räddas till hörna. Både Andrea och Sara har fina målchanser som inte ger mer än hörna innan sista pausen.

SFK vill lite mer och trots inga avbytare vill vi verkligen vinna sista "perioden". Sara är på hugget och dribblar sig fri men skottet över mål. Fler chanser men bollen vill inte hitta nätet.
Med 10min kvar får TNIS en kontring, skott och retur som kan rakas in för 3-0. Sen hörna för TNIS men Vendela är där igen och boxar bort bollen. Sen tappar vi helt oväntat bollen och TNIS får en "walk-in-the-park" för 4-0.
SFK tycker nog att det känns som lite för stora siffror och då tar Sara bolllen igen på egen planhalva, driver igenom hela TNIS-försvaret och avslutar med vänsterskott till 4-1.
Elin hinner också med att gå hela vägen men denna gången är målvakten med på noterna och matchen slutar 4-1.

Kul att vi gör mål för 13:e matchen i följd och att vi faktiskt inte gör många misstag längre. Vi har också ett eget spel som vi kan vara stolta över. Och inte minst den glöd som vi kämpar för varandra. Inte ett klagomål på trötthet trots allt!

Nu tar vi lite sommarlov fram till cupen.

/Leo

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
KLUBBEN
PARTNERS
STÖTTA SÖDERTÄLJE FK
KLUBBEN