Skriv i gästboken
Gästbok
Anders-TUFF
2019-08-29 08:08
Ett stort TACK till alla tjejer som ställde upp som funktionärer på Tjejfotbollens dag. Det betyder så mycket för att vi ska kunna genomföra den på ett bra sätt till glädje för alla tjejer som vill spela fotboll.
Lasse Jansson
2018-10-02 09:30
Tack för en trevlig match på Östertälje IP i söndags och ett välskrivet matchreferat. Det är alltid en balansgång att skriva om matcher som det egna laget spelar men det är något som Leo behärskar till fullo. Jag håller med om att vi i Stigtomta på något märkligt sätt haft onödigt lätt mot er i Södertälje FK F03. På samma sätt har vi hysteriskt svårt när vi möter New Mill Indians och IFK Mariefred. Traditionens makt är stor i idrott, den mentala biten viktigare än man kan tro. Vi hoppas givetvis på att få mötas fler gånger i framtiden. Inte för att vi tror att vi fortfarande har lätt för er som motståndarlag utan för att det alltid är trevliga matcher!