SÖDERTÄLJE FK UNGDOM

Södertäljes FK har över 500 medlemmar med en breddverksamhet som erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till ett lag att träna och spela i. SFK gör också en tydlig satsning på flick- och damfotboll. En målinriktad elitsatsning på både junior- och seniorfotboll.
Vill du komma till A-lagets webbsida surfa in på http://www.sodertaljefk.se
SIF cup gratis för Södertälje klubbar
2017-06-17 18:33

SIFC I SAMARBETE MED SCANIA

Bjuder alla Södertäljes ungdomslag till årets upplaga av Södertälje cupen.

Fotbollsklubbar inför uppförandekod för fotbollsföräldrar
2017-05-30 08:16
Åtta av tio fotbollsföräldrar upplever problem med att vuxna skäller på såväl domare som barn. Ett beteende som gör att var trejde barn funderar på att sluta spela fotboll. Därför har nu AIK, Djurgården och Hammarby tagit fram en gemensam uppförandekod för alla fotbollsföräldrar.
Gå in och gilla vår facebook-sida
2017-05-28 15:11
Surfa in på vår facebooksida SFKungdom för uppdateringar från våra ungdomslag, bilder, videoklipp samt annat information om SFK ungdomsverksamhet.

》》》 https://www.facebook.com/SFKungdom/ 《《《

Podd om idrottsföräldraskap
2017-05-12 14:25

Det är viktigt att både ledare, spelare, föräldrar och domare är goda föredömen, visar en god moral och etik, både på och utanför banan samt inom och utanför vår egen förening.

Som ett led i att alltid bli en bättre och trevligare förening kan man lyssna på tre podd-avsnitt med tydligt fokus på idrottsföräldraskap. Frågor som varför barn överhuvudtaget ska idrotta, vad en idrottsförälders uppgifter egentligen är, vilka problem det finns inom svensk barn- och ungdomsidrott med engagerade föräldrar och hur vi idrottsföräldrar kan bli bättre är frågor som kommer lyftas.

Kanske får du som idrottsförälder till ett barn i SFK nya tankar väckta eller nya frågor ställda?

• Barnidrott ska bygga på lek och glädje

• Barn är inte små elitidrottare

• Domaren är mänsklig

• Ledarna är oftast ideella

• Alla ska få vara med

UR Play: Idrottens himmel och helvete
2017-03-04 12:10
Är tidiga elitsatsningar bra? Fotbollsklubben Azalea har som mål att barnens ska ha kul och vara kvar så länge som möjligt, medan AIKs fotbollsakademi har som prioritering att utbilda framtida elitidrottare.

Fotbollstuben
2017-03-04 11:44
Du har väl inte missat Fotbollstuben på YouTube?

På Fotbollstuben får du följa med när några av Sveriges största Youtubers utforskar, spelar och pratar om världens största sport.

Kolla in deras trailer och få ett gott skratt!
Kansliet tar julledigt
2016-12-20 20:53

Jireel grattar SFK
2016-12-19 13:54